Uus restoran arvestab ka turistide pagasihoiuga

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Triangel

Uus restoran Triangel asub Tallinnas Norde Centrumi vahetusläheduses ja lisaks toidule pakutakse ka turistidele pagasihoiuteenust.

«Unistasime pikalt pisikesest hubasest söögikohast ja alles mitu kuud tagasi hakkasime Trianglit looma. Teostamine võttis palju aega ja praegu oli kõige sobilikum aeg avada,» sõnas Triangli üks omanikest Toomas Sepp.

Triangel pakub nii traditsioonilisi eestimaised roogasid kui ka erinevate maailma köögikultuuridest välja kujunenud lemmikuid.

«Eestimaistest roogadest tooksin välja näiteks Eesti räimed rukkijahu paneeringus, Eesti veisesisefilee Dijoni sinepi - mustaploomi kastmega ja maailmapärastest Boeuf a´la tatar ( veisesisefileest) ja kammkarbid küüslauguvõiga,» selgitas Sepp.

Restoranis on olemas lastenurk, kus saab vaadata multifilme, joonistada ja värvida. «Kuna Triangel asub sadama läheduses, siis pakume turistidele pagasihoiuteenust,» sõnas Sepp ja lisas, et kõik, kes tulevad kaugelt, saavad oma koti hoiule jätta, seniks kuni linnas uudistavad. «Selle eest me tasu ei küsi, kuid kohad on piiratud,» märkis ta. Lisaks saab pererestoranis üritusi korraldada ja selleks on tehtud ka eraldi peomenüü.

Sepp sõnas, et tööpäeviti avatakse uksed juba hommikul kell 7.30 ja süüa pakutakse igale hinnaklassile. Paljud road jäävad viie ja 20-ne euro vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles