Reisibürood aitavad Estonian Airi piletite eest raha tagasi saada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6.11.2015 Estonian Air lennud on veel plaanis.
6.11.2015 Estonian Air lennud on veel plaanis. Foto: Sander Ilvest

Eesti reisibürood koostöös riigiga on nimestele toeks, et Estonian Airi pileteid ostnud kliendid oma raha tagasi saaksid.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen  Lahteina sõnul on tarbijate jaoks oluline sõnum see, et riik ei jäta Eesti inimesi omapäi ning lubab Estonian Airi pileteid ostnud inimestele riigikassast raha tagasi maksta. Eesti turismifirmad on oma klientidele selles protsessis igati toeks. «Klientidele tulevad raha tagasi taotlemisel appi reisibürood, kelle kaudu käib arveldus,» ütles Lahtein. Eesti Turismifirmade Liit soovitab kõigil, kellel on käes Estonian Airi OV-koodiga lennupileteid, võtta ühendust oma reisibürooga, kelle kaudu piletid osteti.

Eesti Turismifirmade Liit palub kannatlikkust, sest esimestel päevadel on kindlasti päringuid palju ning esmajoones tuleb tegeleda nende klientidega, kes viibivad Estonian Airi piletitega välismaal. «Kellel aga tulevikku planeeritud lennud ära jäid, saavad oma reisibüroode kaudu juba praegu uued piletid osta,» kinnitas Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahtein.

Lahtein tänas Estonian Airi pikaajalise viljaka koostöö eest Eesti Turismifirmade Liidu liikmeskonnaga ning avaldas nördimust Euroopa Komisjoni negatiivse otsuse puhul. «On kahetsusväärne, et Euroopa Komisjon võttis vastu otsuse, mis tähendab Eesti lennunduses ühe ajajärgu lõppu,» ütles Lahtein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles