Veel üks toidupoekett kolis internetti

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebipoes on enamasti vajalik ostu eest kohe tasuda.
Veebipoes on enamasti vajalik ostu eest kohe tasuda. Foto: SCANPIX

Alates tänasest lisandus Eesti veebipoodide nimistusse ka e-Selver, mis hakkab teistele toidukauplustele konkurentsi pakkuma.

«Vastavatud veebipoe e-Selveri loomisel arvestasime parimate praktikatega nii Eestis kui ka mujal maailmas,» rääkis Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid. Veebipoe tegemisel panustati sellele, et kliendid saaksid osta igapäevaste tarbekaupade kõrval ka neid tooteid, mida võib leida vaid suurtest hüpermarketitest.

E-Selverist tellitud kaubad toob Tallinnas ja selle lähiümbruses kohale Omniva kuller spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud külmutusseadmetega autoga. Veebipoes kehtivad samad hinnad mis tavakaupluseski, sealhulgas ka kampaaniatoodete hinnad ja partnerkaardisoodustused.

Samuti on e-Selver kasutatav nutitelefonides ja tahvelarvutites. E-Selveri veebikeskkond võtab tellimusi vastu ööpäev läbi ja kaubad toimetatakse kohale igapäevaselt ajavahemikus kella 10.00-22.00.

Alates 39,99 euro suurusest tellimusest on kauba kohaletoimetamine tasuta. Soovi korral võib klient komplekteeritud kaubale ise Järve Selverisse järele minna. Praegu on see ainukeseks kaupade väljastuspunktiks, ent Erilaiu sõnul tegeldakse väljastuspunktide arvu laiendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles