Lugeja kirjutab: ehitamisest sai mu hobi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitaja
Ehitaja Foto: SCANPIX

Koduportaali lugu USA ettevõtjast, kes endale enam kodumaja osta ei taha, ärgitas ka meie lugejaid arvamusavaldustele kinnisvara omamise poolt ja vastu.

«Elasime Mustamäel korteris ja mitte ei leidnud endale rakendust vabal ajal. Kippus juba elu selliseks minema, et hakka või viina viskama,» kirjutas üks lugeja kommentaariumis.  «Sissetulek oli olemas ja kõik nagu ok. Mingi plaks käis ja müüsime korteri maha, sellest sai enne masu algust päris hea raha. Natuke pangast juurde ja hakkasime ehitama. Ise, ilma teiste abita,» pajatas ta.

«Ainult need tööd, mida üksi teha ei saa, ostsin sisse. Iga sugustest foorumitest ja ka YouTube'ist sai abi ja soovitusi. Eks olen vana kooli mees, see kõik on pärit kaugetest aegadest, kui sai merel käidud. Seal ei saanud muudmoodi hakkama kui pidi kõiki töid oskama. Kaasa arvatud teleri, radari jne remont,» kirjutas lugeja. «Kõik on internetis isetegemise (DIY, do it yourself -toim.) foorumites üleval,» soovitas ta. «Pigem see kõik on elustiil. Kes käivad klubides, kes pubides, kes sõidavad mööda maailma ringi ja kes joovad poe taga. Mõnele lihtsalt meeldib asju ise teha ning minu jaoks on ehitamisest hobi saanud,» kirjutas lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles