Nordic Aviationi reisijad jäid lennuki tehnilise rikke tõttu ööseks Oslosse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviationi esimene lend Tallinna lennujaamast.
Nordic Aviationi esimene lend Tallinna lennujaamast. Foto: Toomas Tatar

Täna õhtul kell 22.10 Oslo Gardermoeni lennujaamast väljuma pidanud Estonian Airi järglase Nordic Aviation Groupi tellitud lend on tühistatud tehnilise rikke tõttu.

Postimehega ühendust võtnud reisija ütles, et Adria Airwaysi Oslo-Tallinna lend (JP7138) hilineb ning lennuki peale minekut ootab umbes 30 eestlast.

Nordic Aviationi kommunikatsioonijuht Liis Veersalu ütles pärast olukorra uurimist Postimehele, et paraku on lend üldse tühistatud lennuki tehnilise rikke tõttu.

«Hetkel majutatakse reisijaid. Neile pakutakse juua ja võimalusel võileibu,» ütles ta. «Tegeleme selle nimel, et saaksime reisijad ise varahommikul koju tuua. Võib-olla palume koostööpartnerite abi,» lisas Veersalu.

Reedest lennugraafikut ei peaks tema sõnul neljapäevaõhtune rike mõjutama.

Pühapäeval, 8. novembril alustas Adria Airways lende Tallinnast koostöös meie uue rahvusliku lennufirmaga Nordic Aviation Group. Sloveenia lennufirma peaks lende opereerima järgmised 12-18 kuud.

Nordic Aviation tegi lennuki piduri tehniliste probleemide tõttu reisigraafikus muudatusi juba esimesel tegutsemispäeval.

Loe lähemalt:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles