Ärisaladuse lekkimist kartnud SuperBus muutis meelt

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Kui veel septembri alguses kartis piletimüügi info lekkimist pelgav Superbus, et nende ärisaladus satub suurima konkurendi, Eesti bussijaamu haldava Mootor Grupi kätte, siis nüüd on ettevõte meelt muutnud.  Alates 1. oktoobrist jõustunud uus kord soosib bussfirmasid, kes pakuvad mitut piletiostu võimalust.

«Piletimüügi avamine bussijaamade piletikassades on hea võimalus reisijatele, kes eelistavad pileteid osta kohapealt, mitte internetist. See kehtib tõenäoliselt just vanemate inimeste puhul, kes arvutit igapäevaselt ei kasuta ning eelistavad traditsioonilist piletiostmise viisi,» rääkis SuperBus'i tegevjuht Lauri Helke.

Kui varasemalt oli SuperBus andnud teada vaid plaanist müüa bussipileteid oma koduleheküljel, siis läbirääkimiste järel T grupp AS’iga avatakse piletimüük ka bussijaamade iseteeninduskassades. 

SuperBusi siseliinide piletimüük avaneb varsti ka SuperBus’i kodulehel, kust ostetud pileti puhul on oluline näidata pileti ostukoodi bussijuhile välja prindituna paberil, nutitelefonist või tahvelarvutist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles