Mähkme hind ei näita selle kvaliteeti

Mirjam Mäekivi
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisike Ellen katsetas Postimehe palvel kahte sorti ökomähkmeid, Jaapani toodangut ja ühte odavama hinnaklassi mähet.
Pisike Ellen katsetas Postimehe palvel kahte sorti ökomähkmeid, Jaapani toodangut ja ühte odavama hinnaklassi mähet. Foto: Liis Treimann

Pampersist on eesti keeles saanud juba ühekordselt kasutatava mähkme sünonüüm, aga tegelikult on lisaks ilmselt maailma kõige tuntumatele mähkmetele Eesti poodides müügil ka märksa vähem tuntuid. Postimehe palvel proovis just neid viimaseid kaheksakuune Ellen, kes olulise strateegilise mõõduna võib avaldada vaid oma kaalu, mis ulatub pisut üle üheksa kilo.

Katsetamisele läksid Eestis laiemalt levinud mähkmetest kõrgema hinnaga GOO.N-i mähkmed (toodetud Jaapanis), ökomähkmetena reklaamitud Moltex Nature’i ja Bambo Nature’i mähkmed ning odavamasse hinnaklassi kuuluvad Brittoni mähkmed. GOO.N-i mähkmed olid lapsel kasutusel kolm ööpäeva, teiste kaubamärkide omad viis päeva kuni nädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles