Tuntud nimi meelitab odavmüügile

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brändikaupade soodusmüük Saku Suurhallis.
Brändikaupade soodusmüük Saku Suurhallis. Foto: Eero Vabamägi

Lootus leida tuntud tootja kaupa eriti odava hinnaga meelitas brändikaupade soodusmüügile Saku suurhalli palju inimesi.

Galina (40) sõnas, et tema tuli soodusmüügile otsima saapaid ja mantlit. «Siin on kindlasti paljud asjad odavamad, kui poes. Näiteks Lacoste jalanõud oli kaupluses 200 eurot ja praegu vaatasin, et siit saab need soetada poole hinnaga,» sõnas Galina.

Janeli (14) tuli otsima oma lemmikfirma jalanõusid. «Vansi jalanõusid müüakse Sportlandis ka, aga tulin spetsiaalselt Vansi boski, et neid saada, kuna mulle ei meeldi saapaid kanda ja pigem käin isegi talvel tossudega,» sõnas Janeli.

Tiina (30) tuli samuti soodusmüügile ühe brändi pärast. «Ma tulin siia tegelikult River Islandi pärast. Ostsin kolm asja ja mul läks 40 eurot, poes oleks mul nende eest ehk 140 eurot läinud,» märkis Tiina. Naisterahvas sõnas, et ta teistest boksidest ei leidnud endale paraku midagi. «Märkasin, et ka praak on müüki pandud, aga see on eraldi välja sorteeritud ja väga palju allahinnatud,» ütles ta.

Kaarel (28) läheb koju mitme uue jalanõu paariga. «Tulin otsima Nike sporditosse ja selliseid vabaaja jalanõusid, leidsin kõik vajaliku Sportlandi boksist ja tundub, et nüüd ongi aeg koju minna,» ütles meesterahvas muiates.

Triin (42) tuli lasteosakonda otsima oma pojale Transformerid. «Tuleb tõdeda, et poes on need mänguasjad palju kallimad, sest näiteks siit saab 20 eurose toote seitsme euroga,» selgitas Triin. Ta sõnas, et endale ei ole jõudnud veel mdiagi vaadata, aga mantleid ta kindlasti soodusmüügilt ei osta. «Minu arvates paljud ülerõivad küll väga soodsalt müügil ei ole, pigem võib leida just poest mantleid odavamalt,» selgitas naine.

Pireti (57) sõnul ostis ta oma pojale kampsuni ja endale ühe pluusi. «Siin on päris hea hinnaga Eesti brändide kaupa, näiteks Ivo Nikkolo rõivad,» sõnas Piret. Naisterahvas lisas, et käis ka eelmisel aastal soodusmüügil. «Seetõttu julgen öelda, et eelmine aasta oli jalanõudel kuidagi parem valik, aga kindlasti tooksin välja selle, et hea on kaupa valida, sest ei ole tohutut tunglemist,» lausus naine. 

Baltman müügijuht Sven Ohlau sõnas, et neil on sellisel soodusmüügil olla täiesti esmakordne. «Julgen öelda, et meil läheb siin väga hästi. Suur üllatus see, et meie boksis on päris palju mehi, sest tavaliselt on pigem naisterahvad need, kes tulevad kaupa uudistama,» sõnas Ohlau.

Ta lausus, et soodusmüügiks valiti välja pigem hooajalist kaupa. «Meil on palju ülerõivaid, hind on tavapärasest soodsam ja samuti on müügil eelmiste hooaegade kaupa,» märkis Ohlau. 

«Siin kindlasti selliseid kliente, keda me pole varem näinud ja lihtsalt tahtsime proovida ja katsetada, kuidas uute klientideni jõuda ja seega nõuab tänapäeva kaubandus igasugu võimalusi, mitte ainult nelja müüri vahel oma poes olemist,» arvas Ohlau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles