Üle kümne lotomängija on saanud tõelise suurvõidu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti Loto andmetel on käesoleval aastal üle 100 000 euro suuruse lotovõidu saanud kokku 13 inimest, suurim võidetud summa oli üle poole miljoni euro.

ASi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel ütles, et seni suurim käesoleval aastal võidetud lotovõit on summas 555 413, 90 eurot. Selle võitis 60ndates eluaastates naine, kes arvas õigesti Eurojackpoti 5+1 võidunumbrid 21. augustil. «Kokku on üle 100 000-euroseid lotovõite Eestis sel aastal võidetud 13,» sõnas Luikmel.

Üks suurem võit, Bingo täismäng summas 19 700 eurot, on jäänud sel aastal võitja poolt ka vormistamata. «Sarnaselt muude aegunud võitudega on see summa kantud reservfondi, mis lisaloosi võitudena jõuab mängijateni tagasi,» rääkis Luikmel. 

Praegu ootab vormistamist ka veel üks Bingo Loto täismängu võit summas 13 218,70 eurot. Seda võitu on võimalik vormistada kuni 29. detsembrini. Võidupilet on ostetud Tallinnast Tammsaare R–Kioskist.

Eesti Loto loteriide müük on selle aasta esimesel kümnel kuul olnud 12 protsenti suurem kui 2014. aasta samal perioodil. Võite on selle aasta esimese üheksa kuuga makstud välja ligi 18 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles