Katse: Eestis vs. Taanis müüdavad Libero mähkmed

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga ema peab ise leidma oma lapsele kõige paremini sobivad mähkmed.
Iga ema peab ise leidma oma lapsele kõige paremini sobivad mähkmed. Foto: SCANPIX

Noorte emade seas leviva linnalegendi järgi müüakse Eestis kehvema kvaliteediga mähkmeid kui Lääne-Euroopas, isegi kui tegu on sama kaubamärgiga. Kas linnalegend paika peab, proovis oma lapse nahal järgi seitsmekuuse Simo  emal Siiri.

Postimehe tarbijatoimetuse palvel võrdles ta  Eestis müüdud Libero mähkmeid Taanist toodud variandiga.

«Minu varasem kogemus Liberotega on, et nende ääred on lühikesed ja suhteliselt teravad, jätavad lapse jalgadele jälje,» rääkis Siiri. Taanist ostetud Liberotega seda muret ei olnud, nende ääred olid pehmed ka käega katsudes. Taani mähkmete kohta jagus tal vaid kiidusõnu, öeldes, et need on väga pehmed ja avarad.

Foto: libero.ee

«Kõige enam meeldis mulle see pakk:  kolm mähet ja kolm  salvrätti. Sellised võiksid ka meil näiteks R-Kioskis müügil olla. Lahendaks kindlasti nii mõnegi hädaolukorra,» rääkis noor ema.

Nii Eestist kui ka Taanist ostetud mähkmed püsisid mõlemad ühtviisi hästi paigal ning ka nende imavusel polnud suurt vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles