Linn meelitab inimesi kodanikuks tehnikaga

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu promenaad.
Haapsalu promenaad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Haapsalu linn alustab täna 31. detsembrini kestvat linnaelanikuks registreerimise kampaaniat, mille raames loositakse välja tahvelarvuti.

«Elanike registreerimise kampaania toimub Haapsalu linnas juba neljandat korda. Linn ootab registreerima inimesi, kes pole end Haapsalus elades jõudnud veel linna elanikuks vormistada või on linnaelanikuks registreerimise otsust edasi lükanud,» sõnas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. Selle raames loositakse välja IPad Air 2 väärtusega 750 eurot, vahendab Läänlane.

Sissekirjutus on oluline, sest täpne ülevaade elanikest aitab linnal paremini elukorraldust planeerida. «Linna suurimast tuluallikast, üksikisiku tulumaksust, pakutakse teenuseid kõigile linnaelanikele. Samuti kasutatakse üksikisiku tulumaksu tänavate korrashoiuks, valgustuseks ning lasteaedade ja koolide ülalpidamiseks,» märkis Parbus.

Loosimises osalevad kampaaniaperioodil end Haapsalu elanikuks registreerinud inimesed, kes on elanikeregistris ka 10. jaanuaril 2016.

Refereeritud artiklit saab lugeda Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles