Tallinna pubikantsi rajatakse uus restoran

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pikki aastaid sai Nõmmel süüa-juua  vaid pubides, kuid poole aastaga on sinna  rajatud mitu uut restorani. Veel sel aastal teeb uksed lahti uus tegija.

Ligi 15 aastast seisis Rahumäe jaama juures asuv kunagine toidupood hüljatuna. Detsembris peaks seal uksed avama restoran MuSu, mille peakokaks on gurmaanidele tuntud Eerik Kallas.

«Me ei lähe  selle riski peale, et võtame ühe kindla suuna. me tahaksime võtta kõike head, mis maailmas on, pakuks siit nurgast ja sealt nurgast,» rääkis restoraniomanik Kristel Kibuvits. Kibuvitsa sõnul ei saa uut söögikohta võrrelda lähimate konkurentide Mimoosa ja jaamarestoraniga Elsa. «Elsa on pigem selline Eestiaegne ja Mimosa kodune, meie üritame teha midagi vahepealset,» rääkis naine. Ta kinnitas, et soov on teha nõmmelik, helge ja romantiline söögikoht, kus hakatakse pakkuma kokteile. Uus söögikoht peaks mahutama u 60-70 inimest.

Mõlemal konkurendil on suurepärane asukohta. Jaamarestoran Elsa on Nõmme südames ja Mimosa suure trassi ääres, siis Kibuvitsa kinnitusel on ka nemad väga hea koha peal. «Me oleme väga hea trassi peal, meil on hommikuti ja õhtuti ummikud, sest siit sõidetakse mööda. Me oleme täpselt tee peal,» oli ta veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles