Vaata, milline kaabelleviteenuse pakkuja on Eesti elanike soosikuks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Elioni nutiTV on olnud tänavu kolme esimese kvartali jooksul inimeste eelistatuim valik, selgus TNS Emori läbi viidud uuringust.

Uuringus osalenutelt küsiti, kui tõenäoliselt valiksid nad endale konkreetse interneti-, TV- ja lauatelefoniteenuse pakkuja. Eelistatumaks valikuks osutus Elion (63 protsenti), millele järgnesid EMT (48 protsenti), Starman (40 protsenti) ja Elisa (34 protsenti).

Samuti paluti hinnata sideteenuste brändide meeldivust 7-palli skaalal. Esikoha saavutas Elion keskmise hindega 5,0. Järgnesid Starman (4,1), Viasat (3,5) ja STV (3,4).

Juulist septembrini läbi viidud TeliaSonera Ad Tracker uuringu kohaselt eelistas enamik eestimaalasi  TV- ja internetiteenuse pakkujana Elioni. TNS Emor viis uuringu läbi 1142 inimese seas CAWI metoodikat kasutades ning selles osalesid 15-60 aastased Eesti elanikud.

Käesoleva aasta kolmanda kvartali seisuga kasutab Elioni nutiTV-d kokku üle 171 000 kliendi, mida on ligi 5000 kliendi võrra enam kui aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles