Elisa tõusis 4G interneti kasutajate arvuga turuliidriks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Tehnilise järelevalve ameti (TJA) statistika kohaselt tõusis Elisa selle aasta kolmandas kvartalis 4G interneti kasutajate arvuga turuliidriks.

Elisa 4G Interneti kasutajate arv tõusis TJA statistika alusel 259 434 kliendini. Samaaegselt oli EMT-il 4G internetikasutajaid 213 166 ning Tele2-l 103 261.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on 4G Interneti kasutuse kiirele kasvule kaasa aidanud tarbija vajaduste muutumine. «Mõni aasta tagasi kasutati mobiilset internetti veebis surfamiseks ja e-kirjade saatmiseks, täna on peamisteks vajadusteks pilt ja video. Need on oma olemuselt tunduvalt mahukamad ja vajavad suuremaid andmesidekiirusi, mida uue generatsiooni 4G internet kliendile ka pakub,» rääkis ta.

Elisa 4G mobiilse interneti leviala katab 97 protsenti Eestimaast ning võimaldab lisaks kvaliteetsele välilevile kasutada ka parimat levi siseruumides. «Hea katvuse kõrval tegeleme järjepidevalt ka võrgu tihendamisega, sest 4G võrku kasutavate Elisa klientide arv kasvab kiires tempos,» lisas Hiiepuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles