Lugeja küsib: mida peab Prisma kuulsateks Ameerika brändideks?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Ginnifer Goodwin kannab Danskin topi ja joogapükse.
Näitleja Ginnifer Goodwin kannab Danskin topi ja joogapükse. Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

«Märkasin  telereklaami, mille kohaselt on Prismas nüüd müügil kvaliteetsed Ameerika brändid. Sagedase poeskäijana pole mina küll mingeid suuri muudatusi kaubavalikus märganud. Mida peab Prsima kuulsateks Ameerika brändideks?» küsib lugeja.

Vastab Prisma turundusdirektor Silver Säga.

Tõepoolest tulid Prisma kauplustesse müügile uued spordirõivaste brändid. Tegemist on kaubamärkidega Starter, Cheetah ja Danskin, mida kannavad USA päritolu spordi- ja vabaaja rõivad. Starter ja Cheetah on meestele ja poistele mõeldud kaubamärk ning Danskini märki kannavad naistele ja tüdrukutele tehtud tooted. Tegemist on taskukohaste hindadega väga kvaliteetsete toodetega.

 Praegusel hetkel on Prismades müügil umbes 50 erinevat artiklit, mis neid kaubamärke kannavad. Tooted on kõikides Prismades välja pandud meeste, naiste ja laste garderoobikaupade riiuliotsade juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles