Rahvusvahelise menetluse käigus kõrvaldati tuhat veebipoodi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Europoli teatel paljastati ning pandi Euroopas kinni ligi tuhat võltsitud kaupu müünud online-keskkonda.

Operation: In Our Sites menetluse käigus tuvastati paljudes riikides võltsitud kaupade müük, kaubamärgi rikkumised ning internetipiraatlus veebikaubanduse platvormidel ja suhtluskeskkondades, teatas Europol.

Aktsioonis, mida koordineerisid Europol ning U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) Homeland Security Investigations (HSI), osalesid õiguskaitseorganid Belgiast, Bulgaariast, Kolumbiast, Horvaatiast, Taanist, Prantsusmaalt, Makedooniast, Kreekast, Ungarist, Islandilt, Itaaliast, Lätist, Luksemburgist, Poolast, Portugalist, Rumeeniast, Serbiast, Hispaaniast ja Suurbritanniast.

Europoli roll aktsioonis oli organiseerida ja analüüsida õiguskaitseorganite kogutud andmeid ning teha koostööd ettevõtetega erasektorist. Koostöö erasektoriga on jätkuvalt väga oluline ning see on võtmesõnaks petturite tabamisel ja veebis ostlemise turvameetmete tugevdamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles