2. detsembril toimub Baltika kvartalis traditsiooniline jõulueelne disainiturg Bazaar

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Loomeinkubaatoris (Baltika kvartal, Veerenni 24, C-korpus, Tallinn) toimub 2. detsembril kell 12-18 traditsiooniline jõulueelne Bazaar, kust on võimalus osta nii endale kui ka lähedastele jõulukingitusi. 

Neljandat aastat järjest toimuval sündmusel on võimalus osta ehteid, erinevaid aksessuaare, rõivaid nii naistele kui ka lastele, kunsti, looduskosmeetikat, head toitu ja palju muudki. Avatud on spetsiaalne kodukujundusala ning ka Loomeinkubaatori erinevad stuudiod ja ateljeed.

Kahel korrusel tegutsevad erinevad pop-up-kohvikud, kus pakutakse nii soolaseid suupisteid kui ka hõrgutavaid kooke ning küpsetisi.

Bazaaril osalevad: rõivabrändid Iris Janvier, Liisa Soolepp, MARI, naha- ja kotidisainerid Kadri Kruus, Stuudio Nahk, Kristel Suigussaar, autoriillustratsioonidega siidsalle loov Kätlin Kaljuvee, ehtebrändid Seco, MyaMoon, ehtekunstnike kolmik Anneli Tammik, Maria Valdma ja Kaire Rannik ning äratuntava disainikäekirjaga Lisa Kroeber, looduskosmeetikat saab osta Sõsaralt, TurBlissilt jpt, esindatud on ka sisustusaksessuaaride bränd Valhalla Factory, käsitöögurmee paremikku kuuluv RemedyWay ja kõhusõbralikku toitu pakkuv Mamo.  

Jõulueelne disainiturg Bazaar on avatud 2. detsembril kell 12-18 Tallinna Loomeinkubaatoris (Baltika kvartal, Veerenni 24, C-korpus).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles