Kolm lihtsat viisi, kuidas avada konservi ilma avajata

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konserviavajale on terve rida koduseid alternatiive.
Konserviavajale on terve rida koduseid alternatiive. Foto: SCANPIX

Kui konserviavajat ei ole juhtu käepärast olevat, leidub selle sisu kättesaamiseks mitu erinevat alternatiivi – allpool on toodud kolm võimalikku.

Esimeseks puhuks on vaja vaid natuke betooni, soovitab Independent. Täpselt seda soovitavad kaks juutuuberit (inimene, kes avaldab oma videojuhiseid YouTube’i kanalis – toim) oma väga populaarseks saanud videos «Kuidas avada konservi ilm avajata – zombi ellujäämisõpetus nr 20».

Mehed näitavad videos, kuidas nad betooni abil kolm tuunikalakonservi avavad. Selleks ei ole vaja mitte ühtegi tööriista ja üpris vähe jõudu – kogu asja võti puhtalt kannatlikkuses. Kaks aastat tagasi YouTube’i üles pandud videot on pärast selle avalikustamist ohtralt jagatud erinevates sotsiaalmeedia kanalites.

Küll aga ei ole see ainuke kiire võimalus konservi avamiseks ilma konserviavajata. Juutuuber Alvin Lau näitab, kuidas tema teeb seda kööginoa abil.

Samas ei ole konservi avamiseks tingimata vaja teravat vahendit. Kolmandat kodust viisi selle avamiseks tutvustab juutuuber Abe Allen, kellel läheb selleks vaja kõigeks lusikat.

Seega ei tasu muretseda, kui matkale minnes või mõnes muus olukorras konserviavajat käepärast ei ole – lihtsaid viise konservi avamiseks leidub mitmeid teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles