Talleggi kana kõhus peitus roheline «üllatus»

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transpordivigastuse tagajärjel sai kana ootamatu välimuse.
Transpordivigastuse tagajärjel sai kana ootamatu välimuse. Foto: Lugeja foto

Talleggi kana kõhus olnud roheline lisand osutus üllatavaks transpordivigastuseks, mis väidetavalt sööjale ohtu ei kujuta.

«Selline «maiuspala» Talleggilt,» kirjutas üks venekeelse Facebooki grupi kaebusteraamatu liige oma postituses. Kana ostja sõnul meenutas köögilaual nähtud «taim» talle artišokki. Sotsiaalmeedias pakuti välja, et tegu võib olla kas kasvaja või sapipõie lõhkemisega.

«Oleme sellest juhtumist teadlikud ning kõige tõenäolisemalt on lindude transpordil toimunud inimlik viga, mille tõttu on raskemad linnud saanud transportimise käigus vigastada,» selgitati Talleggist venekeelsele Postimehele. Tootja kinnitusel võivad sellised vigastused tekkida raskemate lindude järsust  jalgupidi ülestõstmisest. Selle tulemusel on rebenenud linnu seesmine lihas ning tekkinud sisemine steriilne verejooks, mis hiljem on muutunud rohekaks tänu hemoglobiinile. «Toiduohutuse seisukohast ei ole tegemist millegi ohtlikuga,» kinnitas Talleggi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles