Hooajavorstid on platsis

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannarootsi lihaverivorst, mis ei sisalda tangu.
Rannarootsi lihaverivorst, mis ei sisalda tangu. Foto: Rannarootsi

Tänavu pakutakse pühadeks nii tangudeta kui ka kestata verivorsti. Ahjupraadide hulgas on kergemaid ja rammusamaid.

Enamik lihatootjaist on pühadekuuks köögiseansside lühendamiseks välja mõelnud midagi erilist. Rannarootsi talveuudiste hulgas on lihaverivorst, mis hoiab gluteenivaba stiili ega sisalda tangu; samuti hõrgu dekooriga ja taine ahjupraad sea välisfileest.

Maks&Moorits uhkeldab väikeste kestata verivorstikestega, mida võiks praadida võis ja keeramiseks kasutada tange. Mõnusad on ka Inglise stiilis verikäkk ja vana klassika, majoraaniga maitsestatud ja kamaraga mahlakas Memme ahjupraad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles