Indias viga saanud eestlaste ravikulud katab kindlustus

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indias 1. detsembri õhtul kivirünnaku alla sattunud kahe Eesti turisti ravi- ja transpordikulud katab reisikindlustus.
Indias 1. detsembri õhtul kivirünnaku alla sattunud kahe Eesti turisti ravi- ja transpordikulud katab reisikindlustus. Foto: SCANPIX

Indias 1. detsembri õhtul kivirünnaku alla sattunud kahe Eesti turisti ravi- ja transpordikulud katab reisikindlustus.

Praegu viibivad isikud ravil erahaiglas ning kindlustusfirma on väljastanud haiglale vajaliku garantiikirja kulude tasumise kohta.

Mõlemal eestlasel on sõlmitud PZU- reisikindlustuse leping, kus meditsiiniabi kindlustussumma inimese kohta on 70 000 eurot.

PZU Kindlustuse reisikindlustuse riskijuht Kaja Pukk rõhutas, et reisikindlustuse sõlmimine on alati vajalik ning peab olema reisiplaneerimises loomulik osa. Kindlustussummad tuleb eriti hoolikalt ja kaalutletult läbi mõelda pikemate, kallimate ja eksootilisemate reiside puhul, kuna reisil tekkida võivate terviseprobleemide või õnnetuste ravi osutub sageli väga kulukaks. Kopsakaid arveid võivad tuua ka pagasiga seotud kahjud ja transpordi hilinemisest või ärajäämisest tulenevad probleemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles