Kuidas teha kallimale soodne, kuid armas jõulukink?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulukuul on väljaminekuid niigi palju, kuid kindlasti tuleks mingi summa hoida ka jõulukinkide jaoks. Mida aga teha siis, kui raha hakkab enne jõule otsa saama, kuid kallimale on veel kingitus ostmata?

Female First tõi välja mõned nõuanded, kuidas teha kallimale soodne, kuid väga armas jõulukink.

  • Leppige kokku, milline on teie eelarve

Aruta asja oma kallimaga ja leppige kokku, et te ei tee väga kalleid jõulukinke. Pealegi on parem, kui palju te kumbki kingitusele raha kulutate, muidu võib tekkida piinlik olukord, kus tema toob sulle hinnalise ehte, ent sina kingid talle raamatu.

  • Kaaluge mõtet jõulukingid ise valmistada

Kellele ei meeldiks isetehtud kingitused? Väga tore on ju teada, et kallim kulutas aega ja raha selleks, et sulle mingi armas kink meisterdada. Küpseta kallimale näiteks tema lemmikküpsiseid ja paki need ilusa karbi sisse.

  • Suhtu kinkide tegemisse loominguliselt

Kui oled loominguline, joonista või maali kallimale midagi. Kui armastad kirjutada, kirjuta talle siiras armastuskiri. Kui sul tuleb luuletamine eriti hästi välja, kirjuta kallimale üks ilus jõululuuletus. Samuti võid kirjutada kaardile põhjuseid, miks sa teda armastad.

  • Kingi talle elamusi

Mitme veebilehe vahendusel saab soetada elamuskingitusi, milleks võib-olla näiteks mõnus õhtusöök, puhkus spaas, lõõgastav massaaž vms. Kui sul pole selle jaoks raha, joonista ise kelmikas kinkekaart, mille eest kallim saab vabalt valitud ajal näiteks koduse õhtusöögi, jalamassaaži või midagi muud mõnusat.

  • Tuleta meelde teie ühiseid mälestusi

Otsi välja mõni tore foto, kus olete koos ja lase see ära raamida. Või äkki on kallimal fotosid oma perest, mida ta tahaks lasta raamida, kuid pole veel jõudnud seda teha. Kui sa oled eriti julge, siis lase mõnel sõbrannal endast seksikas foto teha ja kingi see kallimale jõuludeks.

  • Kasuta oma fantaasiat

Ürita mõelda, milline kingitus teeks kallima väga õnnelikuks? Heade kingituste tegemiseks ei pea alati suuri summasid kulutama. Võib-olla on tal mõni lemmikautor, kelle viimast raamatut ta tahaks saada. Või mõni lemmikvein või –šokolaad, mis valmistab talle alati rõõmu.

Ära muuda jõulupühi enda jaoks pingeliseks otsides «ideaalset» kingitust. Pea meeles, et kingituse mõte on see, mis tegelikult loeb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles