Nädalavahetusel tekib Hiiumaale pääsemisega raskusi

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula korraline dokihooldus võib kesta nädala lõpuni.
Parvlaev Regula korraline dokihooldus võib kesta nädala lõpuni. Foto: Erik Prozes / Postimees

Esialgsete plaanide kohaselt pidi Rohuküla-Heltermaa liini teenindava parvlaev Regula korraline dokihooldust kestma 30.novembrist 3. detsembrini, kuid tänase seisuga kestavad hooldustööd vähemalt laupäevani. Ühtlasi on oodata nädalavahetuseks taas tormist ilma, mis takistab parvlaeva liinile naasemist.

Ilmateenistuse andmetel on kogu eelnevaks nädalavahetuseks taas oodata tormi. Tuul puhub alates reedest puhanguti 20 meetrit sekundis, pühapäeva hommikupoolikul tõuseb torm kuni 30 meetrit sekundis.

Tugeva tuulega ei saa laeva dokist alla võtta, mistõttu ei pruugi parvlaev Regula nädalavahetusel veel liinile naasta. Tormituul võib taas häirida tõsiselt liiklust Hiiumaa ja Vormsi laevaühendustes ja välistatud ei ole ka liiklusseisakud.

Kuni Regula dokist naasmiseni jätkavad Rohuküla-Heltermaa liinil ülevedusid parvlaev St Ola ja täiendavalt parvlaev Harilaid. Väinamere Liinid juhib reisijate tähelepanu, et reedel ja laupäeval teeb Rohukülast kell 6.30 ja Heltermaalt kell 8.30 reisid Harilaid, kuhu pääsevad ainult broneeringuga sõidukid.

Liinile on lisatud St Ola reisid kell 8.30 Rohukülast ja kell 10.00 Heltermaalt ja kell 10.00 Rohukülast väljub suure laeva asemel taas Harilaid. Võimalusel on soovitatav kasutada ülesõtimiseks kell 8.30 väljuvat reisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles