Tee rõõmu: surmavalt haige poiss ootab jõulukaarte kogu maailmast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Layton emaga.
Layton emaga. Foto: Caters News Agency/Scanpix

9-aastane Briti poiss Layton Robinson-Bancroft põeb mitokondriaalset haigust, mille tõttu on tema aju nii kahjustunud, et hingamine võib peagi seiskuda. Tõenäoliselt on tänavused jõulud Laytonile viimased.

Haige poisi ema Stacey Burtonwood rääkis väljaandele Wigan Today, et poisi sõpradel tuli idee, kuidas teda rõõmustada. Kuna Laytonile meeldib tohutult kirju ja kaarte saada, panid lapsed Facebooki kuulutuse, et heatahtlikud võõrad saadaksid haigele jõulutervitusi. 

Sotsiaalmeedias avaldatud teadaandele on reageerinud paljud inimesed erinevatest maailma nurkadest, kes saadavad haigele poisile tervist ja teevad talle kaunite jõulukaartidega rõõmu.

Laytonile saadetud kirjad. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Laytonile saadetud kirjad. Foto: Caters News Agency/Scanpix Foto: Mercury Press & Media Ltd/Caters News Agency

Kuna Laytoni tervis on oluliselt halvenenud, ei käi ta enam koolis ja on kodus ema hoole all. Kirjad ja kaardid heasüdamlikelt inimestelt teevad perele palju rõõmu. Selleks, et anda oma panus, saada Sinagi haigele lapsele jõulutervitusi Eestimaalt aadressile: 

Layton Robinson-Bancroft

35 Church St, 

Golborne, 

Warrington, 

WA3 3TP or 70 Heath St, 

Golborne, 

Warrington, 

WA3 3DL

UK/ Ühendkuningriigid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles