Viis nutikat kohta, kuhu partneri eest jõulukingitus peita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paarid peavad pühadehooajal olema kavalad, kui tahavad kallima eest kingituse peidus hoida. Kuhu sina oma partneri eest tema kingi jõululaupäeva ootama paned? Anna meile kommentaarides teada!

Female First aga uuris oma lugejatelt, millised on nende nutikad peidukohad.

  1. Sõbra või pereliikme majas. Kui sinu kallim kuulub nende inimeste hulka, kes ei suuda uudishimu vaka all hoida ning kipub enne õiget aega oma kingitust otsima, siis pead võtma kasutusele drastilised meetmed ning kingitused majast välja viima. Palu abi sõbralt või perelt, kel ehk lisaruumi, kus kinke hoida. Sobib eriti hästi lastega peredele!
  2. Kohvris. Kohvrid on suurepärased peidukohad, kuna neid läheb vaja vaid siis, kui ees seisab reis. Kui sa tead, et lähiajal teist kumbki kohvrit ei vaja, võid kingi just sinna peitu pista!
  3. Garderoobis. Kui su partneril pole kommet su pesu kokku lappida ja kappi panna, siis su isiklik garderoob või riidekapp on parim koht kingituse peitmiseks.
  4. Kapi otsas. Kui su partner on lühikest kasvu, siis on tõenäoline, et ta kõrgele sektsioonkapi otsa ronima ei hakka.
  5. Kuuris. Kui ta sinna eriti sageli jalga ei tõsta, on kuur suurepärane koht, kus kingitusi peita. Seal on tavaliselt pime ja kõle ning puuriitade taha ja vahele on suurepärane jõulukinke peita.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles