Jõulupeo kleidi võib laenata 30, aga ka 130 euro eest

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fankadelik vintage-poe litritega kleit, mille laenutamise hind on 103 eurot.
Fankadelik vintage-poe litritega kleit, mille laenutamise hind on 103 eurot. Foto: Tairo Lutter

Jõulu- ja aastavahetuspidude eel tasub aegsasti mõelda, mida pidulikele üritustele selga panna. Alati ei pea kleiti ostma, vaid vajaliku riideeseme võib ka laenuks võtta.

Postimees käis kolmes Tallinna rõivasalongis kaemas, milliseid pidulikke riideid ja mis hinnaga laenutatakse keskmise suurusnumbriga naisterahvale, ning uuris ka, mis juhtub siis, kui riie peaks peohoos rebenema või määrduma.

Salong Veronique on Lõuna-Eesti kõige laiema valikuga peo- ja pulmarõivaste müügi- ja laenutussalong, millel on peale Tartu esindus ka Tallinnas. Pealinna salongi sisse astudes hakkab pea igal naisterahval hallis sügisilmas silm särama, sest kauneid kleite ripub stangedel üle poole tuhande. Palusin müüjal välja valida kolm populaarseimat õhtukleiti, mida naised pidustuste eel kõige enam laenavad. Üks neist oli klassikaline must maani siidkleit, teine kombineeritud korallsinise ja musta pitsiga ning kolmas punane maani langev õhtukleit, mida keskkohal kaunistasid hõbedased litrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles