Täna õhtul ning tuleval ööl ei ole võimalik sõlmida liikluskindlustuse lepingut

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna öösel ja homme hommikul ei saa liikluskindlustuse lepingut sõlmida, seega tuleks vaadata üle oma liikluskindlustuse kehtivus enne katkestust.
Täna öösel ja homme hommikul ei saa liikluskindlustuse lepingut sõlmida, seega tuleks vaadata üle oma liikluskindlustuse kehtivus enne katkestust. Foto: Liis Treimann/ Postimees

Eesti Liikluskindlustuse Fond (LKF) tuletab meelde, et täna, 7. detsembri õhtul ja homme, 8. detsembri esimestel tundidel ei ole võimalik liikluskindlustuse lepingut sõlmida.

Alates tänasest õhtust kuni homse hommikuni uuendatakse liikluskindlustuse registri riist- ja tarkvara, mistõttu ei ole võimalik liikluskindlustuse lepingut sõlmida. Samuti ei tööta sel ajal populaarsed LKFi liikluskindlustuse päringud lehel http://lkf.ee/et/avalikud-paeringud.

«Oleme harjunud, et liikluskindlustuse lepingut saab sõlmida igal ajal,» sõnas Eesti Liikluskindlustuse Fondi juhatuse liige Hillar Lõhmussaar. Kuna tegemist on erakordse katkestusega siis palub EKF vaadata üle oma liikluskindlustuse kehtivus enne katkestust, et ükski sõit tegemata ei jääks.

Liikluskindlustuse süsteemi katkestus algab täna õhtul kell kaheksa. Katkestus vältab plaani kohaselt viis tundi. «Võib arvata, et homse tööpäeva alguseks on kõik süsteemid taas töökorras,» lisas Lõhmussaar.

Katkestuse ajal ei saa sõlmida liikluskindlustuse lepingut üheski kindlustusseltsi kontoris ning ühelgi veebilehel. Samuti ei tööta liikluskindlustuse fondi kalkulaator https://hermes.lkf.ee/, liikluskahjude kontrolli päring ning sõiduki kindlustuskaitse kontrolli päring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles