Pere oli kassi tõttu sunnitud jõulupuu lakke kinnitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lemmikloomade omanikud teavad, et jõulude saabudes tuleb alati mõelda ühele olulisele asjale: mida teha, et kass või koer jõulupuud ei ründaks? Üks Suurbritannia perekond väidab, et nemad on murele lahenduse leidnud: nimelt kinnitasid nad jõulupuu lakke.

Mänguhimuline Storm (Caters)
Mänguhimuline Storm (Caters) Foto: /Caters News Agency

Natasha Smith ja Wayne Rudy otsustasid jõulupuu lakke kinnitada, et kaitsta puud ning kaunistusi pere lemmiklooma kassi Stormi eest. Nad postitasid foto oma originaalsest jõulupuust Facebooki, kus see on muljet avaldanud juba enam kui 20 000 inimesele, kirjutab Daily Mail.

Smith, Rudy ja mehe kaks last pühendasid terve päeva selleks, et jõulukuusk lakke kinnitada. Kuuse ümber sätiti kingitused ja kuuse all põrandal seisab Supermani kuju, kes justkui hoiab kuuse tipust kinni. 

«Mulle meeldib asju teistmoodi teha ja sel aastal nägime jõulupuuga palju vaeva. Kinnitasime puu lakke, sest need on meie esimesed jõulud kassiga. Iga kassiomanik teab, et kassidele meeldib ronida, kuid Storm on eriti hullumeelde ja mängib absoluutselt kõigega,» sõnas naine. 

Smith keeldus paljastamast, kuidas neil õnnestus puu lakke kinnitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles