Populaarsete kohukeste tootja laiendas tootevalikut

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohuke
Kohuke Foto: Mihkel Maripuu

Saare kohukeste tootjana tuntud Saaremaa Delifood ei ole tegelikult juba ammu enam pelgalt kohukeste tootja – lisandunud on nii toorjuustud kui teised piimatooted.

Saaremaa Delifood tööstuse tootmisjuht Marko Mägi ütles, et kolme eri maitsega toorjuustud on tõesti nende uusim toode, mis Saaremaa kauplustes on müügil olnud juba ligi kuu aega, kuid mandrile veel väga jõudnud ei ole, vahendab Saarte Hääl.

«Pakkumised on kauplusekettidele tehtud ja mõnes väiksemas poes on need mandril ka müügil, aga praegu müüb suurema osa siiski meie suur partner Saaremaal (Coop Saaremaa – toim),» rääkis Mägi.

Toorjuustud ei ole siiski Saaremaa Delifoodi ainus uus toode, mis viimasel ajal müügile tulnud, vähemalt kaks uut toodet on veel. «Meie pesamuna on Kreeka jogurt – see on 10-protsendiline maitsestamata toode, millest inimestel on hea võimalus teha midagi täpselt oma maitse järgi, teha n-ö oma tooteid,» selgitas Mägi.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles