Nordic Aviation sõlmis esimese tellimuslendude lepingu

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi lend.
Nordic Aviation Groupi lend. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nordic Aviation koostöös Adria Airwaysiga ning Eesti suusareiside korraldajad Germalo Reisid ja Mainor Meelis alustavad alates veebruari teisest poolest üheskoos regulaarsete tellimusreiside korraldamist suusapuhkuse sihtkohtadesse Euroopas.

Perioodil 20.02-26.03.2016 hakkavad kord nädalas laupäeviti toimuma edasi-tagasi lennud Milanosse, Bergamosse (20.02-12.03), Salzburgi (20.02-26.03) ja Genfi (19.03-26.03).

«Koostöö Nordic Aviationiga pakub meile võimaluse korraldada suusahuvilistele klientidele lende keskpäevastel aegadel. Huvi nimetatud tšarterreiside vastu on olnud suur ja ühtlasi on näha, et Eesti inimene hindab otselennu võimalust,» ütles Mainor Meelise turundus- ja müügijuht Katrin Henno. 

Nordic Aviationi juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul on sõlmitud leping ettevõtte jaoks olulise tähendusega. «Koostöö kahe tuntud Eesti reisikorraldajaga laiendab meie tegevust tellimuslendude turule. Oleme Mainor Meelise ja Germalo Reiside meeskondadele usalduse eest väga tänulikud,» sõnas Sakkov.

Sõlmitud leping on Nordic Aviationile tellimuslendude valdkonnas esimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles