Jõuluõhtul teineteisest võlutuks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju ja Risto pulmapäev tänavu aprillis.
Marju ja Risto pulmapäev tänavu aprillis. Foto: Erakogu / Allar Mehik

Elustiili ja Postimehe naiseportaali tõsielulugude võistlusele laekus kümneid südantsoojendavaid lugusid armastusest, mis said alguse pühadeaegses tuledesäras. Jagame teiega meie lemmikuid, mille peategelased võitsid ka auhinna – Marjule ja tema abikaasale tõi nende tutvumislugu auhinnaks Viimsi Spaa 18+ külastuse.

See kõik juhtus kuus talve tagasi, aastal 2009. Raha oli mul tollal vähe, aga vanematelt ei tahtnud ka küsida. 

Mul oli suur soov jõuda jõuluõhtuks koju. Olin leidnud armsa noormehe Priidu, erilise sõbra. Ma olin temasse kiindunud ja usaldasin talle oma mure. Ta pakkus, et viib mu koju. Alguses ei tahtnud ma nõus olla, ent siis leebusin ja võtsin selle siira pakkumise vastu.

Väljas oli maa lumest valge. Sõit oli umbes poolteist tundi pikk. Juttu jätkus. Kui jõudsime minu vanematekodu õuele, tuli noormees autost välja. Enne hüvastijättu andsin talle kingi – olin kudunud talle pika punase valgete narmastega salli. Ta oli väga üllatunud ja kurb, et temal midagi vastu anda ei ole, aga ma ei oodanudki seda.

Ta kallistas mind seal hangede vahel. Taevas oli täis eredaid tähti ja lumehelbeid langes, oli maagiline jõuluõhtu ... Ja siis ei näinud ega kuulnud ma temast neli pikka ja piinarikast kuud mitte midagi. Kohtusime taas 30. aprillil ja sellest ajast saadik oleme koos. Nüüdseks oleme ka ametlikult abielus. Jõuluõhtul saime teineteisest võlutuks ja ma loodan, et see tunne jääb meiega igaveseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles