Elustiili nädala soovitused 12.-18. detsember

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova ja Mikk Saare kontserttuur "Meie jõulud" 13.-29. detsembrini üle Eesti.
Tanja Mihhailova ja Mikk Saare kontserttuur "Meie jõulud" 13.-29. detsembrini üle Eesti. Foto: Ürituse korraldajad

Postimehe ajakirja Elustiil nädala soovitused perioodiks 12. - 18. detsember 2015.

KONTSERT

Kes ei teaks lauljapaari Tanja Mihhailovat ja Mikk Saart? Homsest kuni 29. detsembrini tuuritavad nad kontserdisarjaga «Meie jõulud» mööda Eestimaad, pajatavad jõulumälestusi ning laulavad oma lemmiklaule läbi aegade – just selliseid, mis on seotud kauni jõuluajaga. Vahest hubaste jõululaulude ning lugudega inglitest, armastusest ja talvest võluvadki Mikk ja Tanja meile valged jõulud?

ELAMUS

Kui armastad müstikat, siis üks müstiline vaatemäng ja maitseelamus juba ammu müstiliseks muutunud kinos Helios ootab külastamist! Gurmeeteatri etendus «Müstiline õhtusöök» põimib tippkoka valmistatud kolmekäigulise gurmeeõhtusöögi fantaasiamaailma ja teadusliku eksperimendiga. Õnneks on sul veel aega end sinna sättida, sest etendused Tallinna vanalinnas kestavad terve eeloleva nädala.

KONTSERTETENDUS

Mida lubab meile Jarek Kasar alias Chalice oma kontsertetenduses «Paks pahandus»? Uut ja vana, popmuusikat ja kunsti, nuttu ja naeru, plaksutamist ja hoo-karjumist ... ning loomulikult jõuluimet. Kui tahad teada, kuidas see kõik kokku klapib, mine homme õhtul Telliskivi loomelinnakusse Vabale Lavale või 21. detsembril Vanemuise kontserdimajja, kus astub Chalice kõrval üles ka Hannaliisa Uusma.

KINO

Mitmel pool maailmas tegutsevad kinorestoranid on ka Tartusse jõudnud – kohalik Elektriteater avas juba kolmandat korda pop-up Toidukino, kus viieks õhtuks sel nädalal panevad kino ja restoran leivad ühte kappi. Mitmekäiguline õhtusöök kohviku Krempel kokkadelt on iga kord erinev, olles ammutanud inspiratsiooni parasjagu linastuva filmi süžeest. Õhtute kava leiad Elektriteatri kodulehelt.

RAAMAT

Uudne horoskoobiraamat eestlasest astroloogilt Eesti inimesele. Iga päeva kohta horoskoop kõikidele päikesemärkidele. Sünnipäevalapse horoskoobid. Kuulsad sünnipäevalapsed. Jne jne. Kõike seda pakub «Eesti horoskoop 2016», mille autor, juba aastast 1999 astroloogina tegutsenud Maria Angel koostab ka Elustiili iganädalast horoskoopi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles