Seks, narks ja aisakell pluss kotitäis lolle nalju

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Mackie, Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt: me kolmekesi tuleme jobukakkude maalt
Anthony Mackie, Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt: me kolmekesi tuleme jobukakkude maalt Foto: outnow.ch

Enne kui te seda filmi vaatama lähete, otsustage ära, kas Seth Rogen on naljamees või mitte. Minu meelest võistleb ta samal alal «Pohmaka» seeriaga kuulsust kogunud Zach Galifianakisega, ainult et praegusel juhul on kärbeskaallane raskekaalu maailmameistriga samasse ringi astunud. Nokdaun juba esimesel minutil ja siit enam tõusmist ei tule.

«Seks, narks ja aisakell» 2015
Kinodes alates 11. detsembrist
Lavastaja Jonathan Levine, osatäitjad Joseph Gordon-Levitt, Lizzy Caplan, Seth Rogen, Anthony Mackie, Jillian Bell, Lorraine Toussaint, Kanye West, Miley Cyrus, Michael Shannon, Mindy Kaling

Lugu järgmine: kolm kamraadi on juba aastaid jõululaupäeva õhtu veetnud mööda New Yorki läbustades, see neil selline tore traditsioon. Pühaks graaliks nende jaoks on üks salapärane pidu, kõigi pidude ema, kus alkoholi voolab jõena, narkootikume saab hanguga tõsta ja millest võtavad osa kuulsused. Pähklipureja ball. Aga kus see toimub ja kuidas sinna pääseb, ei tea keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles