SuperBus alustas täna Eesti elanike sõidutamist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Alates tänasest alustab Šoti odavbussifirma SuperBus reisidega kolmel Eesti siseliinil.

«Pärast pikka aega kestnud protsessi on meil hea meel, et 14. detsembril alustavad Eesti inimeste teenindamist kaheksa Astromega bussi,» sõnas SuperBusi president Sir Brian Souter.

Tallinna ja Tartu vahel hakkab toimuma kuus edasi-tagasi reisi päevas kestusega kolm tundi. Tallinn-Pärnu liinil sõidetakse edasi-tagasi viis reisi päevas, reisi kestuseks on kaks tundi ja 25 minutit. Tallinn-Narva liinil hakkab toimuma kolm edasi-tagasi reisi päevas kestusega kolm tundi ja 20 minutit.

«SuperBus.com palkas seoses uute liinide avamisega enam kui 22 bussijuhti ning plaanib ka edaspidi suurendada oma töötajaskonda Eestis,» ütles SuperBusi piirkonnajuht Jaan Mürk.

Piletimüük SuperBusi bussidele toimub nii bussijaamade piletikassades kui ka läbi kodulehe www.superbus.com. Veebist ostetud pileti puhul on oluline näidata pileti ostukoodi bussijuhile, kas välja prindituna paberil, nutitelefonist või tahvelarvutist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles