Tegude Kalender kutsub paljulapselistele peredele head tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Viie aasta eest õpilasfirmana alustanud Tegude Kalender kutsub esmaspäeval, 14. detsembril toetama paljulapseliste perede jõulukinkide tegemist.

Tegude Kalender loodi viie aasta eest Pärnu Raeküla koolis minifirmana. Kalendri igale päevale on lisatud üks väike heategu, millega muuta enda ja oma lähedaste päeva paremaks. 14. detsembri tegu on anneta heategevuseks.

Sellel päeval on teinud noored ettepaneku toetada just paljulapseliste perede jõulukinke. «Tahame, et ühelgi lapsel ei jääks jõulukink saamata! Seepärast anname 50 protsenti sellel päeval ostetud kalendri tulust paljulapselistele peredele,» sõnas Tegude Kalendri turundusjuht Rudolf-Gustav Hanni.

Ettevõte on inspireerinud viie tegevusaasta jooksul 37 tuhandet inimest tegema heategusid terve aasta vältel. «Meil on missioon muuta inimesed rõõmsamaks ja heatahtlikumaks,» selgitas Rudolf-Gustav Hanni ettevõtmise mõtet. «Oleme loonud tegude kalendri, kus on lihtsad teod, millega saab hakkama iga inimene.»

Tegude kalendrisse on igale päevale lisatud üks tegu, mis toob päikese välja. Näiteks soovitab kalender naeratada ja kallistada, tuletab meelde teha pannkooke või kuulata head muusikat. Kalender tuletab meelde sedagi, et kelder vajab koristamist ja elektrit võiks säästa.

Kalendreid saab osta Tegude Kalendri kodulehe kaudu.

Tegude Kalender: Ole täna õnnelik.

Saa inspiratsiooni kuidas olla õnnelik ja jaga armastust lähedastega. #oletänaõnnelikwww.tegudekalender.ee

Posted by Tegude Kalender on Monday, 9 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles