E-pood annab klientidele paljutõotava jõululubaduse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebipood Kaup24 lubab jõulude eel klientidele, et kui tellimus jõululaupäevaks kohale ei jõua, kingib e-pood kliendile 20 eurot ettemaksuks.

Kuigi jõuluostud on detsembris kasvatanud Kaup24 e-poest tellimuste arvu enam kui 40 protsendi võrra ning Omniva andmetel on samavõrd kasvanud pakiautomaatidesse saadetud pakkide arv võrreldes möödunud aastaga, lubab Kaup24, et kui tellimus jõululaupäevaks kohale ei jõua, saab klient 20 eurot ettemaksuks edasisteks veebipoe ostudeks.

Kaup24 juhatuse liikme Maris Kivi sõnul valmistus e-pood jõulueelseks tarnelubaduseks pikalt – koostöös Omnivaga planeeriti ja broneeriti logistilise võimekuse mahtusid nii, et kõik Kaup24 tellimused jõuaksid jõuluks kindlasti kohale.

«Nüüd saavad kliendid testida meie lubadust. Kui selle nädala jooksul meie Vilniuses asuvast laost tellitud kaubad jõuluks kohale ei jõua, saab tellija meilt tarnegarantiina kingituseks 20 eurot osturaha, mida järgmise tellimuse puhul kasutada,» lubas Kivi.

Tema sõnul pole suurenenud tellimuste arvuga senini tarneraskusi kaasnenud. Mõningaid tarne hilinemisi on ette tulnud, kuid nende hulk kogu tellimuste mahust jääb vaid 1-2 protsendi juurde. Kivi lisas, et koostöös Omnivaga pingutatakse, et jõulude eel kasvavate tarnemahtudega edukalt toime tulla ja enda antud lubadusi maksimaalselt täita.

Kaup24 tarnegarantii kehtib kõigile laos olevate kaupade kinnitatud tellimustele perioodil 14.-20.detsember, kus igale tootele kehtib märge «Toome jõuluks kohale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles