Kindlustusseltside pakkumisi võrreldes võib kaskokindlustuselt säästa sadu eurosid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Uue liiklus- ja kaskokindlustuse võrdlusportaali Kindlustushind.ee abil saab leida endale mitme kindlustuspakkuja seas sobivama ning lisaks aidata annetusega ka abivajavaid lapsi.

Portaal teeb koostööd Smart Kindlustusmaakler AS-iga, kelle esindaja Heiki Puusaare sõnul tehakse iga aasta aina enam lepinguid internetikeskkondades ja pakkumistevaheline konkurents on turul päris tihe. «Meie viimase kuue kuu statistika näitab, et üle 3000 pakkumise võrdluses erinevad kindlustusseltside pakkumised omavahel liikluskindlustuse puhul keskmiselt 2,3 korda ja kaskokindlustuse puhul kaks korda,» ütles ta.

Keskmine liikluskindlustuse aastamakse oli 114 eurot ja keskmine maksimaalne aastamakse 262 eurot, kaskomakse vastavalt 480 ja 926 eurot. «See statistika näitab selgelt, et pakkumiste võrdlemine tasub ära. Kui liikluskindlustuse puhul on sääst ligi 150 eurot, siis kasko puhul küündib võimalik kokkuhoid 450 euroni,» lisas Puusaar.

Kindlustushind.ee käivitaja Kert Valbeti sõnul seisneb vastavatud portaali uudsus ennekõike kasutusmugavuses ja selles, et portaali kaudu lepingu sõlmijad teevad head ka TÜ Kliinikumi lastefondile.

«Oleme keskendunud internetimüügile, mistõttu on meie tegevuskulud väiksemad ja meil on võimalik teha soodustusi müügitulu arvelt. Oleme veendunud, et läbipaistev toetusmetoodika toob kasu ühiskonnale tervikuna ja seepärast annetame 4 protsenti iga poliisi vahendustasust heategevusse,» selgitas ta.

SA TÜK lastefondi tegevjuht Sandra Liiva sõnul on viimastel aastatel lastefondi poole pöördunud abivajajate arv oluliselt suurenenud, mis tähendab, et koostööprojektid on väga olulised, sest aitavad anda peredele ning lastele kindlustunde, et toetus on pikaajaline.

Kindlustusvõrdluse keskkond on osa tarbijalehekülgede võrgustikust, kuhu kuuluvad ka soodsaima elektripaketi leidmisel abiks olev Elektrihind.ee ja sooduspakkumisi koondav lehekülg Soodusklubi.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles