Sotsiaalmeedias kogub populaarsust väga südamlik ja ilus foto jõuluvanast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Robert F. Bukaty/AP

Facebookis kogub populaarsust foto, kus jõuluvana süles ei istu mitte väike laps, vaid jõuluvana hoiab ühe väikese beebi pilti oma käes. Väike Hayden elas kõigest kuus kuud ja suri vahetult enne eelmise aasta jõule. Tema isa Kyle Daniel tahtis aga oma naisele jõulude puhul südamliku kingi teha.

Ta võttis poja foto kaasa ja läks sellega kaubamajja, kus lapsed said jõuluvana süles pilti teha. Kui kätte jõudis tema kord jõuluvana juurde minna, esitas ta jõulumehele omapärase palve: ta palus jõuluvanal käes hoida oma poja fotot, kirjutab Huff Post.

Jõuluvanaks kehastunud Caleb Ryan Sigmon jagas seda fotot ja lugu teistega sotsiaalmeedia vahendusel. «Nägin pildilt, et pisipoisi käepaelale oli kirjutatud tema eesnimi Hayden. Ma ei esitanud ühtegi küsimust, aga olen kindel, et see oli tema esimene foto jõuluvanaga,» kirjutas ta. Ta meenutas, et kui tavaliselt kuuleb ta taustal mängivat jõulumuusikat, siis selle foto tegemise ajal kuulis ta ainult fotoaparaadi klõpse.

Kui fotod olid tehtud, printis teenindaja terve portsu pilte välja ja ulatas Danielile. Mees hakkas oma rahakotti välja otsima, kuid fototiim ütles, et need pildid on nende kulul. See liigutas teda väga ja ta kallistas jõuluvana kõvasti. 

«Meil kõigil olid pisarad silmis, kui ta ära kõndis,» meenutas Sigmon. «Ma jagan seda selleks, et meelde tuletada, et mõne perekonna jaoks on jõuluaeg uskumatult raske. Palvetage nende eest, kelle südamed on murtud. Naeratage inimestele. Olge head. Armastage teineteist.» 

Stories From The Big Chair:A man walked in today holding something in his arms. "I have a request," he said, turning...

Posted by Caleb Ryan Sigmon on Wednesday, 9 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles