Eesti idufirma pakub ühte pangaülekannet teenustasuta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti idufirma TransferFast käivitas uue programmi, mis annab kasutajatele võimaluse sooritada ülekandeid ilma teenustasuta.

Alates käesolevast nädalast on TransferFasti kasutajatel võimalik sõpradele ning tuttavatele jagada teenusega liitumiseks kutseid, teatas firma. Liitumiskutse saanud isik saab esimese makse sooritada ilma teenustasuta, lisaks saab tasuta makse võimaluse ka kutsujale. TransferFast ei ole seadnud piiri mitu kutset võib saata ning tänu sellele ei ole ka limiiti, mitu tasuta makset saab kasutaja endale koguda. 

«Tasuta ülekande õiguse võib ära kasutada ükskõik millisel ajal, kasvõi peagi lähenevatel pühadel,» teatas TransferFasti kaasasutaja Erki Hendrikson. 

Keskmiselt kulub ülekande ühest pangast teise jõudmiseks TransferFasti abil 5 minutit. Teenusega on tänaseks liitunud paarsada kasutajat ning keskmine ülekantav summa jääb 100-200 euro kanti. 

Hendriksoni kinnitusel pakuvad nad ka pühade ajal  pankadevahelisi ülekandeid 24 tundi ning ka neil päevadel, mil pangakontorid on suletud.

TransferFasti ülekandeid saab praegu sooritada Swedbanki, SEB, Nordea, Danske ning Krediidipanga pangakontode vahel. Hendriksoni sõnul lisandub mainitud nimekirja veel sel nädalal ka LHV Pank. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles