Tallinna kesklinnas avab uksed mini-Rimi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rimi

Täna kell 12.00 avab uksed Tornimäe mini-Rimi aadressil Tartu mnt 10, kus on müügipinda 280 ruutmeetri ulatuses ning sortimendis leidub enam kui 3000 toodet.

Tornimäe mini-Rimist saab lisaks igapäevakaupadele osta kohapeal valmistatud värskeid pagaritooteid ning ei puudu ka mitmekülgne puu- ja köögiviljavalik. Lisaks hakkab Rimi pakkuma ka salativalikut, sooja toitu ning kuumi jooke.

«Tallinna kesklinnas pole just palju toidukauplusi, mistõttu on need vähesedki tihti ülerahvastatud ja tipptundidel järjekorrad pikad. Nõudlus kodukoha lähedal asuvate toidupoodide järele on suur ning mini-Rimi toob olukorrale veidi leevendust,» sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 237 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 14 Eestis), 64 supermarketit (26 Eestis), 133 odavmüügikauplust (46 Säästumarketit Eestis).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles