Kartuli-bataadipüree jõuluroa kõrvale

FOTO: Vida Press

Restoran Wu Wei kokad Aare Sild ja Raul Normak jagavad Borjomi jõuluretseptide lehel oma kullafondist kartuli-bataadipüree retsepti.

Kartuli-bataadipüree

Koostisosad

  • 200 g kartulit
  • 200 g bataati
  • 2 spl võid
  • 100 g vahukoort
  • 4 spl vahtrasiirupit
  • 2 spl võid
  • 100 ml puljongit
  • pipar 
  • sool

Valmistamine

Tükelda kartulid ja bataadid, sega läbi vahtrasiirupi, oliivõli, soola ja pipraga. Küpseta ahjuplaadil kuni pehme - 30-40 min.

Lisa sulatatud või ja puljong ning püreeri.

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada

Populaarne

Tagasi üles