Naine tunneb iga kord jõuluajal piinlikkust internetis leviva video pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Aastaid tagasi esines Ellie Sergeant koolis jõulukontserdil. Tema esitus oli väga eriline ja silmatorkav, mistõttu postitas ta õde video neli aastat tagasi Youtube’i. Nüüdseks on seda videot vaadatud ja jagatud vähemalt paar miljonit korda ning sellest on tehtud palju koopiaid, sest iga kord enne jõule saab naljakas video veebis levimiseks uue hoo sisse.

Video peakangelanna pole aga sellest eriti vaimustatud. Nüüdseks on Elle 23-aastane juuratudeng ja tunneb enda sõnul video pärast piinlikkust. Ta tunnistas Daily Mailile, et kogu lugu on tegelikult ema süü, sest ema läks istuma kõige tagumisse ritta ja palus lapsel laulda nii kõvasti kui vähegi võimalik. Tragi laps just nii tegigi.

«Väga kuuleka tütrena kuulasin sõna ja laulsin ema palvel kogu südamest,» rääkis Elle. «Ma olen alati olnud väga entusiastlik ja omanäolise lähenemisega ning arvan, et see paistab ka videos välja.»

«Mul polnud õrna aimugi, et mu hääl on nii vali. Arvan, et ma oleks võinud laulda veel kõvemini. Ma ei saanud ise arugi, et laulan kõigist teistest üle ja ei mõistnud, et vanemad ülatavad üksteisele taskurätte, sest neil on naerust pisarad silmis.»

Vaata videot! Mis Sina arvad, kas vahval plikatirtsul on tõesti põhjust oma esitust häbeneda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles