Karamelliseeritud sibulad

Sibul.

FOTO: SCANPIX

Paku jõuluroogade kõrvale põnevat lisandit, mis lisab maitset ka kõige igavamale toidule.

Karamelliseeritud sibulad

Koostisosad

  • 300 g punaseid sibulaid
  • 3 sl punast veini
  • 2 sl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 3 sl toiduõli

Valmistamine

Koorida ja viilutada sibulad ning kuumutada õlis ajani, mil need pehmenema hakkavad. Seejärel lisada sool ning hoida aeg-ajalt segades tulel kuni sibulad on hakkavad pruunistuma.

Lisada suhkur ning kuumutada veel 5 minutit, mille järel segada sisse vein. Hoida madalal tulel seni kuni sibulamass on saavutanud sobiva paksuse.

Allikas: Borjomi

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada

Populaarne

Tagasi üles