Peaministri jõulukaart kutsub üles ühte hoidma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: Erik Prozes

Peaminister Taavi Rõivas edastab oma jõulutervitused Eesti inimestele videokaardina, mis soovib ilusat jõuluaega ja sõbralikku uut aastat ning kutsub üles üksteist hoidma. 

Kaart teeb kummarduse ka lõppevale muusika-aastale ning eksportivatele ettevõtetele, kandes sõnumit läbi eri vanuses pianistide poolt esitatava noore Eesti helilooja Kirke Karja pala ning Estonia klaveri. 

«Iga Eesti inimene on unikaalne ja väga oluline. Meid on liiga vähe, et saaksime olla üksteise suhtes tõrjuvad või umbusksed. Hoidkem üksteist. Ja mitte ainult pühade ajal,» ütles peaminister Taavi Rõivas. 

Peaministri elektroonilises jõulukaardis on kasutatud fragmenti jazzpianisti Kirke Karja poolt Pae kollektiivile loodud palast «Hümn». 

Paberkaardi foto pildistas Kaupo Kalda, illustratsiooni autoriks on Eili Lepik. Digitaalse jõulukaardi produktsioon PropaPanda Productions’i poolt. 

Peaminister Rõivase digitaalset jõulukaarti näeb aadressilt www.peaminister.ee/joulud/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles