Omniva pakiautomaadid töötavad ka jõuludel ja aastavahetusel

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi pakiautomaadid töötavad ka jõulude ja aastavahetuse aeg, siis kullerid ja osad postkontorid puhkavad.
Kuigi pakiautomaadid töötavad ka jõulude ja aastavahetuse aeg, siis kullerid ja osad postkontorid puhkavad. Foto: Kris Süld

Omniva pakiautomaadid töötavad ka jõulupühade ja aastavahetuse ajal. Küll aga on 24.-26. detsembril ja 1. jaanuaril on valdav osa postkontoreid suletud ning kullerid puhkavad.

Enne jõule jõuavad viimased pakid pakiautomaatidesse 24. detsembri hommikul. Pärast seda teenindatakse automaate 28. detsembril. Vana aasta viimasel päeval teenindatakse automaate laupäevase graafiku järgi. Juba automaati jõudnud paki saab aga välja võtta ükskõik millal.

Samuti on mõnes postkontoris 23. detsembril ja 31. detsembril lühendatud tööpäev. 24. Ja 26. detsembril on avatud vaid Viimsi ja Papiniidu postkontorid. Täpse info postkontorite lahtiolekuaegade kohta saab postkontorist, Omniva kodulehelt või kliendiinfo telefonilt 661 6616.

Omniva kliendiinfo töötab ka pühade ajal. Tööpäevadel saab kliendiinfost abi kell 9-20, nädalavahetusel ja pühadel kell 9-15. Uue aasta esimesel päeval on kliendiinfo telefon suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles