Laste selleaastased jõulusoovid trotsivad gravitatsiooni

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monster High nukud on tüdrukute hulgas populaarsed juba mitmendat jõulu järjest.
Monster High nukud on tüdrukute hulgas populaarsed juba mitmendat jõulu järjest. Foto: Sander Ilvest

Mänguasjade trend käib ajaga pidevalt kaasas ja uueneb igal aastal – kui veel eelmisel aastal olid populaarsed näiteks Pet Shopi loomad, siis tänavu on lastel juba uued soovid.

Tüdrukute seas on endiselt väga populaarne lumekuninganna Elsa sari alates värviraamatutest kuni nukkudeni välja, jätkuvalt lähevad kaubaks ka My Little Pony sarja mänguasjad ja Monster High nukud, vahendab maakonnaleht Meie Maa. Kuressaare kaubamaja müüja Maris Maarma tõdes, et poistele ostetakse palju näiteks Hot Wheelsi autoradasid ning autosid ja suuri mänguautosid.

Ka ETV saade «Ringvaade» tegi hiljuti tiiru peale mänguasjaturul. Nii leiti selle käigus poodidest selleaastaste hitt-toodetena tujukad dinosaurused – kes muudavad silmade värvi ja vihastavad, kui neid sabast tõmmata –, kõrgussensori tehnoloogiat kasutav kera Air Hogs Atmosphere – mis trotsib gravitatsiooni ja lendab –, ning nukk Astranova, kes hõljub pea kohal oleva anduri abil õhus ning kasutatav valgus reageerib inimese häälele.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles