Restoran pakub pühade puhul rammusat jõuluburgerit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brass Pigi eelmise aasta jõuluburger. Välimuselt on selle aasta oma küll sarnane, kuid koguselt on suurem.
Brass Pigi eelmise aasta jõuluburger. Välimuselt on selle aasta oma küll sarnane, kuid koguselt on suurem. Foto: /Caters News Agency

Loode-Inglismaal asuvas Southporti linnas on restoran nimega Brass Pig, mis on otsustanud jõulude puhul pakkuda õige rammusat einet. Nimelt valmistatakse pühade puhul spetsiaalne jõuluburger, mille hinnaks on 8 naela (u 11 eurot).

Burgeri vahel on mahlane lihatükk, suur sibularõngas, kalkuniliha ja muid rammusaid asju, mida britid on harjunud pühade puhul sööma. Koguka burgeri söömine võib aga vöökohale halvasti mõjuda, kuna burger sisaldab koguni 1500 kilokalorit, kirjutab Daily Mail.

Burgeri juurde pakutakse jõhvikamoosi ja lihakastet. Restorani omanik Eddie Weights ütles, et kuna inimestele maitsevad nende burgerid, otsustasid nad ühendada kaks head asja: jõulutoidud ja hamburgeri. «Meie eesmärgiks on valmistada toite, mis jäävad inimestele meelde – inimesed tulevad kaugelt kohale, et meie toitu proovida,» rääkis ta.

Eddie Weightsi sõnul võtavad nad hea meelega vastu eritellimusi ja on alati valmis klientidele vastu tulema. Ka see palve – ühendada hamburger ja jõuluroad – tuli ühelt nende kliendilt. 

Eddie Weights eelmise aasta jõuluburgeriga, mis jäi suuruselt selle aasta omale alla (Caters).
Eddie Weights eelmise aasta jõuluburgeriga, mis jäi suuruselt selle aasta omale alla (Caters). Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles