Neljanda korruse kõrguselt kukkunud tööline ei kandnud tõenäoliselt turvavarustust

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivimurru tänaval kukkus tööline alla neljanda korruse tellingutelt.
Kivimurru tänaval kukkus tööline alla neljanda korruse tellingutelt. Foto: Erik Prozes

Möödunud laupäeval kukkus Tallinnas Kivimurru tänaval neljanda korruse tellingutelt alla töömees, kes ei kandnud julgestusrihmu ega kiivrit.

PPA pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul ei kasutanud esialgse info kohaselt mees tellingutel julgestusrihmasid, samuti puudus tal kiiver.

«Kas tellingud olid libedad ja mees komistas ning kukkus selle tõttu, või mis täpsemalt sellise traagilise õnnetuse põhjustas, seda alles selgitatakse,» selgitas ta, lisades, et kiirabi viis sündmuskohalt haiglasse 43-aastase mehe. Muid detaile ja täpsustusi uurimise algusfaasi arvestades politsei anda ei saa.

Tööinspektsiooni avalike suhete peaspetsialist Kristel Abel kinnitas, et inspektsiooni on tulnud teade selle õnnetuse kohta.  «Õnnetusega seotud ettevõtte nimi on Household OÜ. Tööinspektsioon juhtunut ei uuri, sest tegemist pole tööõnnetusega töötervishoiu ja -ohutuse seaduse mõistes, kuna tegemist polnud töölepingulise töötajaga,» rääkis Abel, lisades, et inspektsioon uurib tööõnnetusi, mis on juhtunud töölepingu sõlminud töötajatega.

Household OÜ esindajaga ei õnnestunud täna kontakteeruda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles