Südamlik video: lapsed loobuvad jõulukinkidest, et teha vanematele rõõmu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

UPtv avaldas liigutava video, mis tõestab, et lapsed ei ole sugugi isekad ja tahavad oma perekonda õnnelikuks teha. Ka siis, kui see tähendab, et nad peavad loobuma asjadest, mis teeksid neid ennast õnnelikuks.

Videos, mis on internetis juba meeletult palju populaarsust kogunud, küsitakse lastelt, mida tahaksid nemad kõige rohkem jõuludeks saada. Laste vastused on üsna ootuspärased – Xbox, Barbie maja, sülearvuti jms, kirjutab Woman’s Day.

Seejärel uuriti lastelt, mida tahaksid nende vanemad jõuludeks saada. Lapsed nimetasid näiteks ehteid, telerit, kohvimasinat jms. Seejärel asetati laste ette kingitus, mis oli täpselt see sama ese, mida lapsed ise jõuludeks olid soovinud. Nende üllatus oli suur, kuid sellega asi veel ei piirdunud.

Laste ette asetati veel teinegi kingitus ja öeldi, et see kink on see asi, mida nende vanemad jõuludeks soovisid. Seejärel öeldi lastele, et nad saavad ühe kingituse valida: kas nad võtavad endale kingituse või valivad hoopis vanematele mõeldud kingi. Lapsed mõtlesid mõnda aega, kuid kõik videos osalenud lapsed valisid vanematele mõeldud kingi.

Üks poiss põhjendas oma otsust: «Legod pole olulised. Perekond on oluline. Mitte Legod ega mänguasjad. Perekond. Seega, kui tuleb valida, kas Legod või perekond, siis ma valin perekonna.»

Üks tüdruk ütles, et kui ema peaks talle jõuludeks ostma sülearvuti, siis peaks ema ise millestki loobuma ja seetõttu otsustas ta kingituse teha oma emale.

Kuna lapsed tegid nii isetu otsuse, said nad ka neile mõeldud kingid endale. Video lõpus annavad lapsed oma kingitused vanematele.

Vaata imearmsat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles