Lisareisid muudavad pühadeaegset praamigraafikut

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtsu sadam
Virtsu sadam Foto: Mihkel Maripuu

Väinamere Liinide teatel sõidavad parvlaevad eilsest 3. jaanuarini aastavahetuse graafiku alusel ja lisareisid toimuvad ülesõidu tippaegadel.

Pühadeperioodil 21. detsembrist 3. jaanuarini kehtib mandri ja suursaarte vahelistel parvlaevaliinidel tavapärasest sagedasem reisigraafik, kus vastavalt varem väljakujunenud nõudlusele on päevade lõikes graafikus erinevusi, vahendab Saarte Hääl.

Kuivastu–Virtsu liinile on jõulunädala kolmapäevast pühapäevani lisatud 42 täiendavat reisi ning aastavahetuse nädala esmaspäeval, neljapäeval ja pühapäeval kokku 20 lisareisi. Aastalõpu perioodil on lisareisidest tulenevalt aga graafikumuudatused varahommikustes ja hilisõhtustes väljumistes.

24. detsembril ei välju kell 23 hilisõhtust reisi Kuivastust, 25. detsembril jäävad ära väljumised Virtsust südaööl ja kell 5.35 ning kell 5 Kuivastust, 31. detsembril jääb ära kell 23 reis Kuivastust ning 1. jaanuaril jäävad ära südaöine reis ning kell 5.35 ja 6.45 reis Virtsust ning kella 5-ne ja 6.10 reis Kuivastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles